VÉDELEM

HORDOZHATÓ komplex TÉRVÉDELEM – Nagy korong

A térvédelmet biztosító nagy korong harmonizáló hatása miatt, az elektromágneses tér (elektroszmog) és lehetséges káros sugárzás csökkentésével, a rendezett élettérnek köszönhetően, az alvás minősége javul. Az elektromágneses sugárzás elleni védelem rendszeres használatával jelentősen rendeződnek a sugárzások következtében kialakult sejtpotenciál zavarok. Ezáltal minőségi és hatalmas energia ég el sejtszinten. Ez a sejtstruktúra optimális működésének az alapja.

A nagy korongot hordozhatjuk magunkkal akár az íróasztalnál töltjük az időt és dolgozunk, akár az ágyunk alá elhelyezve a pihentető alvás előtt. Az alvás az életünkben létfontosságú és nélkülözhetetlen. Hozzájárul a szervezetünk regenerálódásához, az ébrenlétünk alatt megtapasztalt és megszerzett új ismeretek rendszerezéséhez, feldolgozásához, illetve a minket ért érzelmi hatások is alvás közben kerülnek a helyükre. A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hozzájárul kiegyensúlyozottságunkhoz. Ennek hiányában gyakran érezhetjük magunkat fáradtnak már ébredéskor. A fáradtságon túl a koncentrációs készség romolhat, különböző helyzetekben a reakcióidő csökkenhet, a tanulás nehézkessé válhat, akár a test meggyengüléséhez is vezethet. Az alvás-ébrenlét állapota ciklikusan váltakozik, és az alvás fázisai is váltakoznak. Fontos tehát a mély, pihentető alvás. Ehhez harmonikus élettérre van szükség.

A térvédelmet biztosító – nagy korong hozzájárul a jobb alvás minőségéhez, harmonizáló hatásának köszönhetően. A kutatások során egyértelműen kimutathatóvá vált, hogy a harmonizált mikrokörnyezet kialakítása jelentős preventív hatással bír az egészségvédelem területén.

A termék fejlesztése során kiemelt hangsúlyt kapott a funkcionális terek védelme, a nappali, a lakószobák, a háló és pihenő terek védelme, hiszen ezekben a terekben töltjük a legtöbb időt, és ideális esetben a szervezet pihenését tovább javítja a kiegyensúlyozott környezet. Ennek kialakításában elengedhetetlen a helyiség sugárvédelmét ellátó, harmonizált életteret biztosító eszköz megléte. Addig is, amíg nincs teljes körű rendszer kiépítve a teljes házban, az alvás minőségét vagy egy-egy kisebb terület (6 köbméter) védelmét érdemes biztosítani a lakás bármelyik pontján.

• pihentető alvás
• javuló sejtpotenciál zavarok
• az eszköz hatásfoka igazolhatóan magas, és bizonyított a sugárzáscsökkentés
• az egészségmegőrzés és hatékonyság növelése közvetlenül hat a munkabírásra, tehát hatékonyabbá válunk
• a nagy korong méreténél, súlyánál fogva utazáskor is velünk tarthat