VÉDELEM

FONTOS INFORMÁCIÓK MUNKÁLTATÓK SZÁMÁRA!

A közintézményekben, irodákban, üzemekben, ipari létesítményekben, kereskedelmi hálózatok épületeiben, a munkáltatóknak a fizikai tényezők (elektromágneses terek) hatásának kitett munkavállalókra vonatkozó minimális egészségi és biztonsági követelményekről szóló 33/2016. (XI. 29.) EMMI rendelet (a továbbiakban: Rendelet) értelmében, kötelező az elektromágneses kitettség szerinti kockázatértékelést elvégeztetni.

A kötelezettséget, a 2013. évi 2013/35/EU irányelv előírásainak megfelelően állapította meg minden uniós tagállam.

A Rendelet értelmében az elektromágneses sugárzás mérését követően, amennyiben a kockázatértékelés szerint a kitettség meghaladja a jogszabály szerinti határértéket, úgy a munkáltatóknak kötelező gondoskodni a munkavállalók sugárzásvédelméről.

Amennyiben a munkáltató a fentieket elmulasztja, pénzbírságra számíthat a kormányhivatalok ellenőrzésekor, valamint, ha a munkavállaló megbetegszik, kártérítési pert indíthat a munkáltató ellen, amit a jogszabályi kötelezettség miatt meg fog nyerni.

A fentieket a mérés vonatkozásában az innovatív, magyar, 30 éves sugárzásvédelmi technológiákkal rendelkező, amerikai, akkreditált, kalibrált mérőműszereket használó, tapasztalt, mérési protokollt szolgáltató Partnerünk elvégzi.

Amennyiben a sugárzásnak kitettség a jogszabály szerinti határérték felett van, úgy a világon egyedülálló, 30 éves, innovatív, épületvédelmi találmányával lecsökkenti.

A 30 éve folyamatosan fejlesztett rendszer képes az elektromágneses kitettség minden paraméterét egy nagyon szigorú, SBM/2008 SBM/2015 Nemzetközi Épületbiológiai Szabvány szerinti határértékek alá csökkenteni.

Itt már nincs semmilyen egészségi kockázat!

Ami nagyon aggasztó, hogy a WHO az elektroszmogot hivatalosan 2B karcinogén kategóriába sorolta.

A thermikus hatások, a stressz trauma, a sejtpotenciál és a sejtkommunikációs zavarok miatt sok igazolt egészségi kockázata van a határérték feletti elektromágneses kitettségnek! A Partnerünk otthoni, irodai, üzleti épületvédelmi technológiája könnyedén telepíthető utólag a már meglévő épületekben is.

Rácsatlakozunk a találmány két fő elemével a gépészet központi egységén keresztül a fűtésrendszer csöveiben található vízre, amelyet rezonátor rendszerek irányításával antennaként használunk fel a sugárzások begyűjtésére, majd egy irányító egységen keresztül folyamatosan határérték alatt tartjuk úgy, hogy minden digitális, smart, és robot eszköz tökéletesen funkcionál.

Minden mérési ponton drasztikusan mérhető csökkenés (eredményét automatizált, digitális formátumban azonnal átadjuk), amelyeket akkreditált jegyzőkönyvben is rögzítünk.

Az épületek sugárzásilag ZÖLD elektroszmog mentes övezetbe sorolással, egy magasabb épületkategóriába tartoznak, amely értéknövelő, valamint a sugárzásterhelésektől, egészségi kockázatok vonatkozásában biztonságos otthont, biztonságos irodát jelentenek.

A Partnerünk technológiáinak mindegyike szabadalmi védettséggel rendelkezik közel 160 országban, valamint a független, színvonalas, akkreditált, finnországi Verkotan (volt Nokia laboratórium) laboratórium tanúsítványával igazolt, hatékony, minőségi, díjazott találmány. Legutóbb a Cannes-i filmfesztiválon 2021-ben, kiemelten környezetvédelmi kategóriában arany díjban részesült.

2020. évben 100 magyar találmány kiemelt innovációja.

Az 5G sávszélességekben is hatékony védelmek!

Az s.a.r. értékeket határérték alatt tartja, továbbá az épületvédelem tekintetében 94,7 százalékos nagyfrekvenciás teljesítménysűrűség csökkenés mérhető az 5G sávszélességekben is!

Nívós referenciahelyekkel rendelkezünk:
Fejlesztési Minisztérium épületei, Meséskert passzív óvoda, Cewe irodaházai, üzemei, rendelők, Spirit Hotel, Hídépítő Zrt., Mavir Zrt. alállomásai, többezer magánház stb.